RSS
Galerija (6)

MarkaMARKA D.O.O
JUTRIŠA MARJAN
CESTA 80
3252 ROGATEC
Tel; 03-5827-070; 03-5827-366
GSM; 041-419-713
Tel.,fax: 03 123 45 67
E-mail; info@gostisce-jutrisa.si
E- mail: marka@siol.net
http://www.freetime.si
http://www.gostisce-jutrisa.si
http://www.grajska-restavracija-strmol.si

Gostišče JUTRIŠA je gostišče s tradicijo odličnih kulinaričnih jedi domače in tuje kuhinje, za katero skrbi celotna družina gospodarja Marjana Jutriša. Gostišče se nahaja tik ob glavni cesti iz smeri Rogatca proti hrvaški meji. Okolica je mirna, urejena obkrožena s travniki in gozdički, ki ponujajo tako mirne in sproščene sprehode kakor tudi možnost rekreacije na bližnjem teniškem igrišču ali jahanja oziroma opazovanja konj v bližini.
 Odlična kuhinja ob vsakem dnevu in ob vsakem času ponuja bogato izbiro domače štajerske in okoliške kulinarike, kot so salame, odlični štruklji, žganci, jedi iz divjačine, ribe, gobove jedi, konjsko meso, jagnjetino in drugo. Ne smemo pa pozabiti na odlične dobrote morskih jedi in različne specialitete tujih kuhinj.
 Gostišče ima stilsko opremljeno, umirjeno in diskretno osvetljeno restavracijo, ki sprejme do 90 oseb. Našim gostom nudimo tudi prenočišča za eno ali več noči v novo opremljenih sobah s kopalnico in klimo, aparatma z jacuzzijem. Za posebne priložnosti, kot so razna praznovanja, družinska ali poslovna kosila oziroma večerje, imamo organiziran tudi lasten prevoz, s čimer omogočamo našim gostom, da lahko brezkrbno uživajo v odličnih vinih domačih in tujih vinorodnih okolišev. Za tiste bolj aktivne goste imamo na voljo teniško in malo nogometno igrišče, jezdenje, lov, balinanje, biljard, kolesarjenje. Za goste, ki so se odločili ostati za dalj časa ali več dni v našem gostišču, je na voljo tudi Wellnes center in zdravilišče s kopališčem termalne vode v Rogaški Slatini, ki je oddaljna 7 km od gostišča.

Grajska restavracija- dvorec Strmol
Za v naprej napovedane družbe bomo oblikovali prav posebno gastronomsko ponudbo: pa naj gre za sprejem s koščki koruzne jerpice in izbranim vinom  v degustacijski sobi, pogostitev z jedmi v črni kuhinji, srednjeveško pojedino v viteški sobi z jedmi izpod peke z grajskega ognjišča, razošno slavnostno kosilo, banket, poročno slavje ali večerjo ob svečah v baročnem salonu, piknik na grajskem dvorišču ali parku. 
  Trudimo se, da je program našim gostom čimbolj pester in zanimiv, zato je ponavadi sprejem na grajskem dvorišču, kjer jih za dobrodošlico pričaka salva Ročnih možnarjev iz Rogatca. V večernih urah prižgemo bakle Graščak s sabljo odpre penino, ponudimo grajske dobrote in jerpico s skuto in ocvirki.