RSS
Galerija (2)

Naša podudba medenih izdelkov

Čebelarstvo Posl SilvoVita - med, čebelarstvo, Silvo Posl, s.p.
Čača vas 46 e
3241 Podplat

Telefon: 03 582 43 40, 03 314 19 11

Spadamo med večja čebelarstva v Sloveniji, saj čebelarimo z preko 300 gospodarskimi čebeljimi družinami.V čebelarsvu je zaposlen nosilec dejavnosti Silvo Posl. Pri delu pa mi pomaga cela družina Posl.

Pridelujemo več vrst medu: cvetlični, kostanjev, akacijev, gozdni, lipov in čisti smrekov ali hojev med, kadar zamedita smreka ali hojka. Poleg tega pridobivamo tudi cvetni prah,suhi propolis, matični mleček in vosek. Iz propolisa izdelujemo propolisovo tinkturo. Na trgu pa imamo zelo zanimivo mešanico medu, matičnega mlečka, cvetnega prahu in propolisa, ki se prodaja pod blagovno znamko: APISNARAVA. Namenjena je vsem, ki želijo vlagati v svoje zdravje in dobro počutje.

Iz visokokakovostnega medu pa pridelujemo tudi izredno kakovosten medeni liker, ki ga stekleničimo v izvirno stekleno embalažo, vredno obdaritve vsakogar.

NAHAJAMO SE v neposredni bližini KS Kostrivnica. Do nas se pride iz smeri Podplat-Kostrivnica. Iz Kostrivnice zavijete desno proti Rogaški Slatini, kjer vas po nekaj deset metrih pričaka lepa tabla, katera vas usmeri na naše čebelarstvo.Po nekaj metrih vožnje vas pritegne velika stavba z napisom: ČEBELARSTVO POSL, kjer smo doma. Lahko pa pridete tudi iz smeri Rogaška Slatina, kjer se peljete po obvoznici mimo Petrolove bencinske črpalke in po stotih metrih zavijete po asfaltu desno v hrib za Kostrivnico. Cesta vas pripelje prav tako do naše table.


IZ NAŠE PONUDBE

Ralične vrste medov; cvetlični, kostanjev, akacijev, gozdni, lipov,smrekov in hojev med.

Tinktura propolisa

Cvetni prah

APISNARAVA je mešanica medu, cvetnega prahu, matičnega mlečka in propolisa,

Svečke iz voska

Medeni likerji

Program daril


POSLOVNA VIZIJA:
V bližnji prihodnosti načrtujemo odprtje manjšega muzeja z predavalnico, kjer bomo skupinam, ki bodo prihajale na naše čebelarstvo lahko predstavili čebelarstvo, njeno tehnologijo in pridelavo vseh čebeljih pridelkov v sliki in besedi.
Veselimo se vašega obiska.